Doniranje

Prvi sam puta u povijesti moga bavljenja Linuxom neposredno donirao novac. Nisam ni sam u nekoj situaciji da plaćam lijevo i desno. I ja imam svoje probleme, ali, siguran sam, da sretnem Clema ili nekoga od te ekipe, sigurno bih želio popiti koju pivu s tim Ircima, ali, ako ih već ne mogu sresti, mogu im barem poslati za pivo. Znam da oni žive od donacija, a znam i to da je doniranje smiješno lako ako imate Paypal račun (i koju kintu viška).

Moja misija koju sam svjesno preuzeo, a to je pisanje o Linuxu, isto tako košta neku kintu. To je moja donacija onima koji neumorno rade na izradi i nadogradnji besplatnog korištenja računala. Pokušavam biti njihova produljena ruka koja bi svima pokazala da ne moraš plaćati za korištenje računala. Svima njima veliko hvala, i evo im jedna simbolična donacija, barem za pivo, a znam da je svima nama uvijek lako zavrtiti par tura i slomiti lovu, a kad trebala nešto kapnuti, odmah se sjetimo kako je sve skupo, kako treba klincu nova pernica, žena bi novu frizuru, a i grafička nam je nešto stara.

Svi vi koji imate neku kintu viška, podržite ih. Kad bi svatko da jedan dolar, već sutra bismo imali još kvalitetniji besplatni život s računalom.

Možeš komentirati, ili ostaviti trackback sa svoje web stranice.

Komentiraj

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to Free Premium WordPress Themes, Free WP Themes and